EAT heeft steun vanuit de maatschappij nodig. Om de prijs voor het cliënteel betaalbaar te houden moet je creatieve en individuele oplossingen vinden. Vergoedingen vanuit de ziekenfondsen of via de overheid zijn maar beperkt mogelijk.

Paard en Therapie kon enkel opgebouwd worden met de hulp van de erfenis die de vader van Heike Markmann, Alfred Markmann, na zijn overlijden in 1993 had achter gelaten.

De praktijk bezit een stevige basis: er wordt gewerkt met geschikte en goed opgeleide paarden in een stimulerende omgeving. Het therapeutisch aanbod voldoet aan Europese normen.

Om dit ook in de toekomst te kunnen onderhouden is op 7.3.2006 de “stichting Paard en Therapie” in het leven geroepen. Deze stichting staat bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder het nummer 22060361 geregistreerd.

Er bestaat een rekening van de stichting bij de Rabobank Eede/Aardenburg onder IBAN NL70 RABO 0120 2644 39. Het is ook mogelijk de stichting als goed doel voor feesten en recepties te kiezen. Door gebruik te maken van onderstaande donatieknop, kunt u rechtstreeks via paypal een donatie op onze rekening storten.