Aanmelding

Via e-mail , what’s app of telefoon kun je contact met mij opnemen. Wij maken een afspraak voor een intake gesprek. Dit gesprek brengt voor iedereen meer duidelijkheid – voor mij wat de actuele problematiek betreft en voor jou welke hulp ik in een crisissituatie kan bieden. Het gesprek duurt ongeveer 90 minuten en kost € 75 .

Afloop

Indien je wilt verder stappen in dit boeiend proces maak ik een individuele offerte op voor het programma dat je kiest. Zo weet jij op voorhand wat het allemaal gaat kosten. Het bestaat dan nog altijd de mogelijkheid onderdelen aan te passen of weg te laten. Bij een afsluitend gesprek worden alle resultaten besproken en een handelingsplan voor de toekomst opgemaakt. In totaal loopt een project over 3 tot 4 maanden.

Wanneer

Afspraken zijn mogelijk van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 16 uur. Er zijn ook regelmatig uren in de avond beschikbaar.

Locatie

Alle therapie onderdelen behalve het werken met de paarden gaan in mijn praktijk in Sluis door. Voor de sessies met de paarden vertrekken wij samen vanuit mijn praktijk naar een stal in de buurt waar de paarden staan.