Aanmelding

Via e-mail , what’s app of telefoon neem je contact met mij op. Wij maken een afspraak voor een intake gesprek. Dit gesprek brengt voor iedereen meer duidelijkheid – voor mij wat de actuele problematiek betreft en voor de cliënt welke hulp ik in een crisissituatie kan bieden. Het gesprek duurt ongeveer 90 minuten en wordt met € 75 berekent.

Afloop

Indien je wilt verder stappen in deze boeiende proces maak ik een individuele offerte op voor het programma dat je kiest zodat jij op voorhand weet wat het allemaal gaat kosten. Het bestaat dan nog altijd de mogelijkheid onderdelen aan te passen of weg te laten. Bij een afsluitende gesprek worden alle resultaten besproken en een handelingsplan voor de toekomst opgemaakt. In totaal loopt een project over 3 tot 4 maanden.

Wanneer

Afspraken zijn mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 16 uur. Er zijn ook regelmatig uren in de avond beschikbaar.

Locatie

Alle therapie onderdelen behalve het werken met de paarden gaan in mijn praktijk in Sluis door. Voor de sessies met de paarden vertrekken wij samen vanuit mijn praktijk naar een stal in de buurt waar de paarden staan.